Waarom

Waarom organiseren wij deze quiz en waarom hebben wij voor het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds gekozen? Om deze vragen te beantwoorden moeten we eerst terug in de tijd!

De tweedejaarsstudenten Office Management van HoGent kregen de opdracht om voor het vak Project- en eventmanagement/Communication Plan een project uit te werken. Wij hadden het geluk om ons eigen initiatief op poten te mogen zetten.

Voor ons project haalden we inspiratie uit de Warmste Week. Dit initiatief vindt elk jaar plaats in december en wordt over heel Vlaanderen gesteund en geprijsd. We vonden dat het tijd was om als jongvolwassene ook ons steentje bij te dragen aan het goede doel en daaruit begon ons idee te groeien.

Na een erg productieve brainstormsessie besloten we dat we een quiz mét bar zouden organiseren en dat we de opbrengst zouden doneren aan het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds.

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds is een non-profit organisatie die zich inzet om het leed van de kinderen die te maken hebben met deze vreselijke ziekte te verzachten. Het is een prachtige organisatie met het hart op de juiste plaats. Door dit initiatief op poten te zetten, willen we hen steunen en we hopen dat elke deelnemer dit ook zal doen. Het inschrijvingsgeld en elke euro dat gespendeerd zal worden aan onze gezellige bar zal integraal naar het fonds gaan. Is dat niet fantastisch?

Wij zijn alleszins al razend enthousiast! See you the 29th of April? 

Pss. Wil jij deze organisatie steunen? Dat kan gerust door een bedrag vrijwillig te doneren op deze crowdfunding!