Sponsors

Crowdfunding

Wilt u vanuit uw luie zetel, auto of werk een steentje bijdragen? Dat kan in nog geen vijf minuten. Doneer een bedrag naar keuze! 

Klik hier voor meer info.  

Photogenica

Photogenica is een trotse sponsor van dit project. Willem, eigenaar van Photogenica, komt op ons evenement foto's nemen om dit gebeuren voor altijd op beeld te hebben! Want niemand wilt dit toch missen? Voor meer info over Photogenica, surf dan verder naar www.photogenica.be  

Delhaize

Proxy Delhaize Staden is ook een sponsor van dit project. Deze sympathieke supermarkt is gelegen in het hartje van West-Vlaanderen en schonk ons maar liefst 100 euro! Met een deel van dat bedrag zullen we een mooie biermand voorzien voor de tweede en derde plaats en de rest van het bedrag gaat naar het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds. Schrijf je snel in via onze website en maak kans op een van deze geweldige prijzen!

Coppenolle

Drukkerij Coppenolle is een zeer gulle sponsor. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij gratis affiches konden drukken. Zo konden wij reclame maken voor dit project.

Yves Lannoy Ballooning

Dankzij Yves Lannoy Ballooning konden we een giveaway organiseren. Zij bieden een ballonvaart aan ter waarde van € 825. Deze prijs geven we aan de winnaar van de giveaway.