Projectgroep

Wie zit er achter het idee om een quiz te organiseren? Wel, dat zijn wij! Leer ons hier wat beter kennen. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te zien op de quiz van het jaar! 

Emma Deconinck: Projectleidster
Hallo daar! Ik ben Emma en ik ben 20 jaar. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met fotografie en drukkunst. Daarnaast hou ik van reizen en geef ik ook met veel enthousiasme leiding in KSA 't Vlinderke. Momenteel ben ik projectleidster van Students for B.K.K.S.: binnen het project zorg ik ervoor dat alles op rolletjes gaat. 

Jarko Coryn: Projectassistent en kostenbeheerder

Joow! Mijn naam is Jarko en ik ben 20 jaar oud. Ik zit niet graag stil en ik sta altijd open voor een nieuw avontuur. Ik ben een gedreven en enthousiaste leider bij de scouts. Samen met enkele vrienden hou ik ervan om een gezellige avond aan een kampvuur te spenderen (met een pintje natuurlijk (knipoog)). In dit team help ik Emma een handje als projectassistent en sta ik in voor de kostenbehering.


Lisa Van Hove: Communicatieverantwoordelijke + logistiek verantwoordelijke 

Heyoo! C'est moi! Ik ben fotograaf, hou van tennis en de geweldige zomeravonden op een terrasje in het bruisende Gent. Ik ben verantwoordelijk voor de logistieke regeling van het event. Samen zorg ik ook met Laura voor de website om deze up-to-date te houden!  En o ja! Ik ben hier de communicatie-goeroe van de groep samen met de geweldige Nele!

Nele Hellin: Communicatieverantwoordelijke + beheerder sociale media

Hey iedereen! Ik ben Nele, een 21-jarige studente en levensgenieter die kan genieten van lekker eten en koken. Ook naar muziek luisteren is voor mij een dagdagelijkse bezigheid. Samen met Lisa ben ik de communicatie-goeroe van onze toffe groep.


Laura Simoens: Artistiek leider

Goeiendag! Ik ben Laura. Ik ben 20 jaar oud en woon in het prachtige Aalst. Ik ga graag eentje drinken op een terrasje met vrienden. Ook shoppen is één van mijn hobby's. Ik ben graag creatief bezig met kledij. Daarnaast sport ik ook heel graag (altijd te vinden aan de watersportbaan). Ik ben het creatieve brein in onze groep. Ik zorg o.a. voor affiches, banners, onze website... 


Joanna Siwek: Kwaliteitsverantwoordelijke + notulist

Hallo! Mijn naam is Joanna en ik ben 21 jaar. Ik kom uit Polen, namelijk uit de prachtige stad Kraków. Ik ben nog maar 6 jaar in België en momenteel woon ik in Gent. Mijn omgeving zou mij omschrijven als een doorzetter die zich altijd en overal hard inzet. Ik ben een persoon die zeer positief door het leven gaat. Daarnaast ben ik consciëntieus, empathisch en behulpzaam. In het team vervul ik de rol van kwaliteitsverantwoordelijke en van notulist.